Első sorban Szilda. Se több, se kevesebb. Mindenkinek más, itt pedig megosztom Veletek azt, ami szerintem Nektek fontos, vagy akár építő lehet.

Anyuka és örök útkereső, talán inkább úttörő. Folyamatosan figyelem és kutatom a világot, mikét forgatom fel azt fenekestül, egy-egy számomra magától értetődő lépésemmel. Látom, hogy hatok, és a visszajelzések nyomán azt is megkockáztatom, hogy, sokaknak segítettem már egyedi nézöpontom és saját problémakezelési stratégiáim megosztásával.

Jelenleg egy jurtában élek gyermekeimel, aminek semmihez nem hasonlítható hangulata és atmoszférája kizökkent minden arra járót élete rutinokban zakatoló fogaskerekéből.

Teákon, festékeken, és sok egyéb müvészeti ágon keresztül kerülhetsz közelebb magadhoz, találhatsz csendet vagy épp megoldást, ha ellátogatsz hozzám egyéni, vagy csoportos foglalkozásaimra.

Új ízek, eszközök és lehetőségek tárházát kínálom lehetőségül, hogy abba kapaszkodj, az által inspirálódj, ami számodra fényt jelent alagutad végén.
Kérdezz bátran, oszd meg a kétségeidet, aggodalmaidat, és keressünk rá nyugalmat, harmóniát adó választ Benned és a világban rejlő információk rengetegéből.

Menü