Póló szatyor kampány

Tele van a net (legalábbis az én Fb falam) azzal, hogy nem bomlott le a kukorica szatyor az ígérét 8 hét alatt. Már 8 hete fennakadtam ezen, mert a kukorica nem arra való, hogy szatyrot csináljunk belőle. Nem okos 8 hétre termelni valamit. Tele van a világ feleslegessé váló anyagokkal, amiből remek szatyrokat lehetne csinálni. Legegyszerűbben pólókból.

A magam részéről rengeteg póló lapul egy fiók mélyén, várva arra, hogy szatyorrá váljon. Nekünk már nem kell több, így nem álltam neki, de fél óra alatt szerintem minimum 10 darab lenne kész, de lehet, hogy több is. Elképzeltem, hogy elviszem a helyi boltba, és felajánlom, hogy adják ezt, ha valaki szatyrot venne. Ingyen, vagy ugyanannyiért, mint az eldobható alternatívája lenne. Nem kell visszahozni, használja.

Magamba néztem, és rájöttem, hogy én ilyet nem merek csinálni. Pedig remek ötlet. Viszont, ha tovább lépek, és közösségi szintre emelem, és egy ügyet szervezek köré, akkor már nem a magam ötletét, hanem az ügyet képviselem. Lehet, hogy hülyeség, de talán mégsem. Én hiszek benne.

Hiszek abban, hogy vannak felesleges pólóitok.
Hiszek abban, hogy minden pólót eljuttathatunk olynhoz, aki vállalja a varrást.
Hiszek abban, hogy vannak boltok, akik nyitottak erre.
Hiszek abban, hogy vannak vásárlók, aki szívesen viszek majd el ezekete a szatyrokat, és netán valamit megpendítenek bennük is.
Hiszek abban, hogy meggyőztök, hogy merjek írni akár a CBA vezetőinek, hogy lehessen ez országos program, és találjuk ki, hogyan is lehetne az összes akadályt elgördíteni az ügy elől, ami még a megvalósulás célszalagjának átszakításáig előttünk áll.

Még nincsenek mesés képek a poszthoz, nincsen szlogen, nincsenek kidolgozott utak, de én holnap megvarrom a szatyraimat, és várom az impulzusokat Tőletek, hogy merre induljak velük, és a bíztatást, hogy csak induljak velük, mert ennek van helye a világban.

Mit gondoltotok? Akit érdekel, ötlete, pólója, boltja, varrhatnékja van, csatlakozzon az erre létrehozott csoprtomhooz.

Legutóbbi bejegyzések

Menü