#festékszer

Nagyra törő álmokkal készülök a 2020-as évre. Életem képe hatalmas átalakuláson ment át az elmúlt esztendőben, és a Napnál világosabban ragyognak most azok a kincsek, amiket lelkem a világnak szán. Ennek egyik elemét szeretném most, a nulladik ponton bemutatni Nektek.

Több mint egy éve léptem a vízfesték készítés tevékeny útjára. Azért így fogalmazok, mert ennek az előkészületei, mint annyi annyi más projektemé, amik most eggyé forrnak, több éve zajlanak.

Az első színeimet a Piroska és a farkas mese ihlette. Klasszikus címén, Pirosbúbocska. Mára már egész színpalettát rejt a tolltartóm. A festés a mindennapjaim alapelemévé vált, és minden helyzetben színesítik az éltemet.

A zsebemben lapuló festék adta ajándékok ispiráltak arra, hogy a Te zsebedbe is rejtsek pár csepp festéket, hogy bármikor színesre festhesd a pillanatot.

Ráadásul, nem a zsebedbe rejteném a festék színes gombjait, hanem ékszerként viselhetnéd a nap bármely szakában, bármilyen alkalomra a megfelelőt választva.

Az év során 12 mese, 12 szín és 12 ékszerkészítő által festett világot teremtünk, hogy a festés legyen 2020 legtrendibb önkifejezési módja.

Minden hónapban új mesével, 3 új színnel és egy exclusive ékszer kollekcióval jelentkezünk, amin rejtve, vagy ékkőként ragyogva kapnak helyet a vízfesték lehetőségek tengerét hordozó cseppjei.

Kövess minket Instagram és Facebook oldalamon, ahol a munka legapróbb folyamataiba is bepillanthatsz, hónapról hónapra, meséről mesére, színről színre.

Legutóbbi bejegyzések

Menü