Egy képeslap ereje

Idén különlegs ünnepre számíthatunk, annak minden kihívásával, és az újdonság frissítő varázsával.

Sokan, sok féle megoldásokat fogunk találni. A magam részéről bíztatok mindenkit, hogy ne féljen kreativitását megmozgatni. Kísérletezzetek bátran, osszátok meg szeretteitekkel a felmerülő ötleteket, beszélgessetek, hogy az ünnep élménye ne szenvedjen csorbát a rendkívüli helyzet által.
Szeretném én is a termékeimmel, és ebben a bejegyzésben a gondolataimmal is bővíteni a lehetséges kedves gestusok palettáját. Méghozzá egy régi, klasszikus ünnepi gesztussal, kicsit új, személyesebb formába öntve.

Lánykáim alkotás közben

A képeslapok világa engem mindig lenyűgözött. Kislánykétn az írását éppúgy élveztem, mint az érkező lapok gyűjötgetését.
Idén szeretném azokat a gyerekeket is megszólítani, akik nem tudnak írni, de a képeslap írás lélekmelengető asztalához szeretnének csatlakozni.

Az idei évre 12 darab, kedves,  egyszerű kifestő képeslapot terveztem számotokra, amit akvarell papírra nyomtattam. A gyerekek festegethetik a karácsony hangulatát idéző képeslapokat, míg a nagyobbak írhatják kedves gondolataikat azoknak a szeretteinknek, akikkel idén nem tudunk személyesen találkozni.

Kívánom, hogy mindenkinek a postaládájába sok lélekemelő képeslap kerüljön, ne csak idén, hanem éledjen újra ez a szép szokás ennek a különleges évnek az áldásos oldalát is megvillantva. Bízom benne, hogy találtok kedvetekre  való ábrákat, színeket a termékeim között, és csodás időtöltést csempészhetek az adventi készülődő asztalokra.

Legutóbbi bejegyzések

Menü