Belevágtam?!

Ma este a gyerekek meseolvasás előtti pakolást intéztek, Gergő dolgozott, én meg átszellemülten vágtam a holnapi utazáshoz a fonalat, Hanka ma kiselejtezett harisnyájából.

Hirtelen átfutott rajtam az érzés, hogy valami megváltozott. Épp egy éve lehetett, mikor Blanka barátnőmmel arról beszélgettünk, hogy milyen ásvány láncot készítsen nekem. Csodálatos darabokat alkot. Nem tudtam, hogy az ásványokkal, mint rám ható tényezőkkel, hányadán állok, de abban biztos voltam, hogy Blankától szeretnék egy ékszert.

Az új nyaklánccal december elején.

Színek, gondolatok, hogy vagyok most beszélgetésbe kezdtünk, ami nagyon jól esett, és jót tett. Akkor kezdte bontogatni a tojáshéjja burkát a Bee-Pakk, én még csak vágytam a babára, aki most rugdos hol erre, hol arra. A beszélgetés összegzéseként Blanka csak ennyit mondott: “Tehát nem mersz belevágni!” Az első reakcióm rettenetes düh volt, hogy az én hatalmas és összetett problémáimat csak így ledegradálja, majd azonnal tudtam, hogy 100%-ig lefedi a helyzetemet ez a mondat.

Az első Bee-Pakk

Most meg… Itt ülök, és vágom a harisnyát hosszú csíkokra. Ez egy olyan feladatom, amit évek óta halogatok. Hanka szekrényének rendbetételét, csak hónapok óta. Pedig az is idilli volt, és az eredmény fantasztikus.

Az első szétvágott ruha, egy éve

Pénteken megvalósult az első teázós alkalom, ma meghirdettem a másodikat, és én már tudom a nyári évad hátralévő 2, változatos témájú teázás menüjét, tematikáját és időpontját is. Ez is elképzelhetetlen volt 3 hete, pedig tervezem levendulaszedés óta.

Azt hiszem minden azzal a vágással kezdődött, amit egy szike ejtett. Nem az én kezem által, és nem az én testemen. Valakin, aki nélkül most sem nyiszálnám szét a ruhákat ilyen harmonikusan. Gergővel az út, amit az elmúlt félévben bejártunk sok sok dolgot elvágott bennünk. Azt hiszem mi is egyre több határunkat fogjuk átvágni, és új csúcsok várnak ránk, ha kitartunk.

A nyaklánc pedig elkészült. Mesés lett. Meg is fogom nézni mikor kaptam meg. Le se veszem azóta, és a hatása? Ha csak a figyelmemet fordítja, a céljaimra, és arra a sorsfordító beszélgetésre, már teljes sikert jelent. De ennél én többet sejtek…..

Legutóbbi bejegyzések

Menü