Ígérem, hogy jobban leszel!

Minden nap teszed a dolgod, munkában, családban, iskolában, úgy érzed a tőled telhető, legjobbat hozod ki magadból. Mégsem lelsz békére, elégedettségre, megnyugtató eredményre. Nézz körül máshogy, mint eddig, és adj magadnak időt. Egy új világban ami által saját világod is megújul, kivirágzik és otthonossá válik. 

Szerencsés vagyok mert minden nap a legkerekebb világ, egy jurta vár haza.

Tudom és élem, hogy minden elsimítható, ha a tér átlátható. Ezt az élményt szeretném megosztani azokkal, akik élnek a nyílt jurtaórák adta lehetőségekkel.

Amikor saját életemre tekintek, és látom a soha véget nem érő feladatok, döntések, elmulasztott lehetőségek, sőt hibák sorát, hajlamos vagyok kétségbeesni és tehetetlenül kuporogni egy sarokban. Vagyis tenném ezt, ha lenne sarok, de nincs. És milyen szerencse. A tér maga segít, hogy lássam a kiutat s megragadjam a következő lehetőséget a finoman ívelődő életutamon. Tollak, színek, ízek, állnak rendelkezésemre, hogy kihúzzam magam életem pillanatnyi gödréből. 

Napi rutinjaink nem csak cselekedetekben, hanem útvonalaiban, tájaiban, inspirációiban is egyhangúak.

Nehéz ugyanazon események során más nézőpontokat, kapaszkodókat találni azokra a problémákra, amiket talán pont ezek a rutinok generáltak. Vagy a rutinból fakadóan ritmusosan ismétlődnek az életünkben.

Lehetőségünk van azonban kilépni a keretből, a mókuskerékből.

Tehetjük ezt is ritmusosan, vagy spontán módon. Bedobjuk magunkat egy olyan mély vízbe, ami vonz minket, lelkesít, és még hasznunkra is válhat, ha az új világ élményeit  magunkkal tudjuk vinni, életünk megszokott terébe. Ebben lehet segítségedre a jurta, s azok a kalandok, amikkel ebben a különleges térben készülök számodra.

Segítek abban, hogy otthonodban, sőt bárhol a világban akár 10 perc alatt, új nézőpontot teremts magadnak.

Lehetőséged van minden rémisztő helyzetben meglátni a következő cselekedhető lépést.

Megmutatom, hogyan teremts aktív, inspiráló és lélekemelő énidőt akár minden este. Feltárom egy egysezrű tollban, versben, üres papírban rejlő lehetőségeket, hogy sose legyél tehetetlen egy krízis helyzetben.

Menü