AnKaságok! Hála Neked!

Telnek a hetek, és rengeteg fantasztikus ember vesz körül. Segítség figyelem jelenlét tart meg napról napra.

Egyszerre kell most megtartanom a jelent és építenem a jövőt. Gyerekek, munka, ügyintézés hármasával szaladgálok fel és alá. Nincs idő unatkozni.

Mégis vannak helyzetek, amikor az első megragadható percet kihasználom, és elmesélek, bemutatok Nektek egy lehetőséget, ami hatalmas energiával még nagyobb segítséget adott nekem és a családomnak.

Leginkább azért tartom ezt fontosnak kiemleni, és minél többekhez eljuttatni, mert olyan kezdeményezésnek tartom, ami szebbé teszi az egész országot, és ami nekünk is teret teremt arra, hogy segíthessünk másoknak. Mert ma én vagyok aki segítségre szorul, de holnap más lesz, és nagyon fontosnak tartom, hogy figyeljünk egymásra. Ne csak én legyek az a szerencsés, akit nem sodornak el a hullámok, mert több közösség tart stabilan, hogy a felszínen maradhassak.

Amint kikerült nagyobb körökbe a helyzetem, azonnal keresett és segítő jobbot nyújtott nakem Kádár Anna, aki az AnKaságok megálmodója és kézben tartója. Épp 13 hónapja hozta létre az első jótékonysági vásárt ahol alkotók és jóakarók vásárlók találhatnak egymásra, összefogva valakinek a megsegítéséért.

Első körben szeretném kifejezni a hálámat azért, hogy méltónak talált erre a megtiszteltetésre. Akkor is, és most is vannak ezzel fenntartásaim ha magamra tekintek, de remélem hogy hónapról hónapra egyre több segítséget fog tudni adni annak, akit éppen kiválaszt, és minden lehetőségével támogat.

Remélem, hogy egyre többen fognak felfigyelni erre a lehetőségre. Kézművesek, vásárlók egyaránt. A rengeteg szívmelengető alkotás csak arra vár, hogy új gazdájuk szebbé tegye másnak is az életét általuk.

Hihetetlen élmény látni, hogy ennyi fantasztikus ember él itt, és van aki képes arra, hogy egy csokorba gyűjtve őket átsegítsenek valakit élete talán legnehezebb szakaszán. Sok sikeres vásárt kívánok még ennek a remek csapatnak, és bővülést. Felajánlókban és vásárlókban egyaránt. Kívánom azt is, hogy mindenki,aki nehéz helyzetben találja magát a mentőöveit is meglelje, és megújulva lábaljon ki a nehéz időszakból.

Legutóbbi bejegyzések

Menü